Thursday 6 October 2016

VACATION - Day 12-14 - 02-04.10.2016

Hellou,

Viimased 2 päeva meie reisist olid lõpuks päevad,mida saab nimetada tõesti puhkuseks,mõlemal hommikul läksime kohe basseini äärde ja veetsime seal pool päeva,seejärel käisime söömas ja shopping centeris ning linna peal viimased tiirud,et oma pisikesele mõned kingid osta.Tegime ka paar pisikest OOTD pildistamist,hinthint mis järgmised postitused on.
Viimase õhtu lõpus käisime ka Spa Naturas,kus proovisime ära selle,kus paned jalad jalavanni/akvaariumisse ja kalad siis näksivad sind seal pool tundi,algul oli kõdi aga pärast oli päris mõnus,jalad olid pehmed nagu beebi pepu. :).
Hetkel on käes juba 4.oktoober ja istun siin lennukis Alicante-London(Stansted) ja olen kurb ja rõõmus korraga,üldse ei taha sinna külma ja kõledasse Eestisse/Soome,aga samas ei jaksa üldse ära oodata,millal oma pisikest mõnglit näen,kardan,et ta on selle 2 nädalaga juba nii suureks kasvanud :(
Ja no muidugi kogu see tänane pikk tripp,Stanstedis peame ootama veel u 4h lendu Stansted-Riia ja seal veel omakorda  bussi umbes 4h... rääkimata veel 4.5h pikkusest bussisõidust koju.. oeh jah.. ma    teen parem väikse uinaku,läheb aeg kiiremini.  TSAUUUU.


Bikini top- Seppälä,bottom-Newyorker.

 (Me just being weird :D )
Dress-H&M,Shoes and Bag-random shop in Spain,Sunglasses-Ebay.








No comments:

Post a Comment