Sunday 30 October 2016

FAVORITES - YouTube - fashionbloggers

Hellou,
otsustasin teha midagi teistsugust ja jagada teiega enda lemmikuid YouTube moebloggijaid. Paljud võibolla ei vaata YouTube videoid või ei tea isegi kes asi see YouTuber on,aga mina isiklikult olen vaadanud erinevaid YouTube kanaleid juba pikki-pikki aastaid ( 6-7a äkki? ) ja mulle täiega meeldib seda teha. YouTubereid ja mis nad enda kanalil näitavad,on üli palju erinevaid - mis iganes sa ette kujutad,ilmselt on olemas - moekanaleid, meigikanaleid, fitnesskanalid, dailyvlogkanaleid (inimene filmib igapäevaselt oma elu ja postitab selle siis üles), kanaleid kus tehakse igasuguseid pranke jne. Neid võibki nimetama jääda,aga siin postituses tooksin ma välja just minu 3 lemmikut fashionchannelit.

Hellou,
I decided to do something different this time and share with you my favorite YouTube fashionbloggers. A lot of you may not know or watch YouTubers,but I love to watch them and I've been doing it for years(6-7?).There are a lot of different themes for channels - fashionchannel,beautychannel,fitnesschannel,dailyvlog channel(It's like a homevideo,people film their lives and upload it to youtube),prank channels and so on,but in this post i am only showing you my top 3 Fashionbloggers of youtube.

1. Ashley Brooke

Tema on just üks viimaseaja avastusi ja hetke täielik lemmik,tema riietumisstiil ja maitse on nagu 1:1 minu omaga sama,üli palju neutraalseid toone,basicuid ja rõhk on pandud just key-piece'dele nagu tagid,kotid,mütsid ja jalatsid. Lisaks sellele on ta ka üli rõõmsameelne ja positiivne inimene,seega tema vaatamine kohe tõstab tuju. Minuarust on tal followere liiga liiga vähe tema videode kvaliteedi ja sisu kohta,aga one day she will hit that million.

She is one of my latest discovers and right now my absolute favorite,her style and taste is like exactly the same as mine,a lot of neutrals and basics with some statement key-pieces like jackets,bags,shoes or hats. Also she is really positive and happy person,so it's really enjoyable to watch her. I think that she should have way more followers than she has right now,but one day i'm sure she will hit that million.

Here is one of her styling video:


2.Samantha Maria

Tema pidin ma siia listi lisama 100% , tema on üks põhjuseid,miks ma üldse YouTubest sõltuvusse jäin ja eriti moebloggijatest. Olen teda jälginud juba algusest peale ja ta on lihtsalt nii siiras ja armas inimene.Tema stiil on hästi khuul ja vahel üsna out-there(minu jaoks) ,teate küll ju kui mõni outfit on nii äge aga ise seda kanda ei julgeks või ei kannaks välja,aga nendest outfitidest on äge immutada inspiratsiooni ja teha oma just endale sobiv versioon.

I just had to add her to this list,she is one of the reasons i got addicted of watching youtube at the first place.I've been following her from the beginning and she's just so sincere and sweet person.Her style is really cool and sometimes a little out-there(for me),you know when you see some outfit that you really like but you feel that you would not pull it off,but from those outfits it's really good to take some inspiration and do something that fits YOU.

Because I started to follow her so long time ago,I decided to add an older video to show you also(2013):


3.Patrica Bright

Patrica on samuti üks nendest esimestest YouTuberitest,keda ma jälgima hakkasin,mitte ainult ta stiil ei ole On-Point aga tema ausus,otsekohesus ja huumor on lihtsalt parimad,ta ei häbene rääkida teemadest,mis meid kõiki tegelikult puudutavad/huvitavad,aga avalikult rääkida/küsida ei julgeks. Samuti on ta ka värske ema ja olles ka ise ema,siis tema dailyvlogid on minujaoks nii ägedad,oskan samastuda ja naerda olukordade üle,mida ka ise ema olles läbi olen elanud.

Patrica is also one of the first YouTubers,that i started to follow,not only is her style On-Point,but she's also so honest,straight and funny and is not afraid to talk about subjects,that intrest us but people usually are afraid to talk about. Also she is a new mom and being a new mom myself,her dailyvlogs are so cool for me,I can relate and laugh about the crazy thing we experience as moms.

Here is one of her Haul videos:


No comments:

Post a Comment