Tuesday 6 September 2016

FAVORITES - Make-Up - september 2016


Hellou,
Otsustasin teha midagi veidi teistsugust,lisaks moele armastan ma ka meiki - need käivad ju käsikäes. Mõtlesin siis,et jagan teiega mõningaid tooteid,mida olen viimasel ajal non-stop kasutanud,tooted mis on alati mu meigikotis ja hetkel totaalsed lemmikud.

I decided to do something different for me,I love fashion but I also love makeup,so i thought i would share some of my non-stop used,favorite make-up products,that are always in my makeup bag.

1. Jumestuskreem - MAC - studio fix fluid spf 15 - NC15 - Üli hea medium to full katvusega matt jumestuskreem,mis katab ära kõik iluvead ja jätab mõnusa mati,kuid mitte kuiva lõpptulemuse.
(Medium to full coverage matt foundation,covers up everything you would want and leaves your skin matt but not dry)


2.MAC mineralize skinfinish - soft & gentle - väga hea pigmendiga ja üli ilusa shampanja tooniga highlighter.
(Good pigmentation and this champagne tone is just the bomb)





3. NYX -  HD studio photogenic finishing powder - ideaalne jumestuskreemi settimiseks,sobib iga nahavärviga ja on üli siidine.
(Good for setting your foundation and fits every skin color)


 4.Maybelline - Fit Me concealer - 10 - katab hästi tumedad silmaalused ja break-outid.
(Covers dark under-eyes and break-outs)


5. a) LUMENE blueberry eyebrow pencil - 3(blond) - blond toon,mis jääb ilus loomulik ja mida on väga lihtne peale kanda.
(Blonde witch looks really natural and is easy to apply)

b) essence MAKE ME BROW - 01 blondy brows - kasutan seda üldiselt peale kulmupliiatsit,et kulmud ära fikseerida. Aga olen proovinud ka üksinda seda kasutada ja kuna seal sees on väiksed kiud,siis ta peale fikseerimise,annab ka veidi värvi ja täidab,aga minu jaoks on see veidi vähe üksinda.
( I use it after brow pencil to secure my brows,by itself,it's not enough color for me)


 6.NYX LIQUID Suede cream lipstick - LSCL 04 - üli hea pigmendiga,väga kerge peale kanda ja pole ei kleepuv ega kuiv - mõnus siidine JA see värv on lihtsalt niiiiii perfect.
(Really good pigmentation and easy to apply,not sticky or drying,and the color is just perfection)


Toonid nahal alustades vasakult (swatches from left to right) : MAC highlighter, NYX liquid suede, LUMENE eyebrow pencil.

Hope you liked it !

No comments:

Post a Comment